ЕРГО омекотител за вода

Проектиран в съответствие с нуждите на професионалистите в бранша за преработка на водите, ERGO – омекотителя e най-модерната технология за улесняване на монтажа и максиамлна надеждност. ERGO клапант, изработен от норил, има напълно хидравлична система и работи без електричество.

Системата DIRECT ACCESS прави програмирането изключително лесно и гарантира правилно пускане в експлоатация.ERGO включва революционната технология- SAVING REGEN. Най-модерната технология при омекотяването на водата е приложена в ERGO оборудването.

ERGO системата с висок поток осигурява до 100% нуждите на Вашия дом, търговски обект, кооперация.
Стандартен байпас: байпасът гарантира потребителя да избира водата от която се нуждае. Включва смесителен вентил за твърдост.
Лесен достъп до резервоара: Достъпът до резервоара позволява използването на солни блокове или таблетки.
Дизайн с лесен достъп до капака: Дизайнът на ERGO оборудването прави инсталацията и поддръжката изключително лесни, спестява разходи за монтажни дейности.

КОМПОНЕНТИ НА ОМЕКОТИТЕЛЯ

 

 

1. СПЕСТЯВАЩА СИСТЕМА REGEN – Изключително ниска консумация на вода и сол. Екологично безопасен. Стандартен байпас за остатъчна твърдост.

2. DIRECT ACCESS – ERGO клапан, без електричество. Готов за употреба само с едно завъртане с отвертка.

3. HIGH FLOW RESIN – Ултра бърза регенерация – само за 15 минути

4. Клапан за солта с предпазен клапан

5. Фина, компактна моносферична смола. Голям поток в малко пространство.

6. Таблетки сол

7. Солни блокове

Цена: 2200лв.

Спецификация на оборудването

Омекотителят ERGO е наличен в 2 модела: ERGO 8 и 11, В зависимост от водния поток и твърдостта на водата. Вашия дистрибутор ще се погрижи за техническото проучване да се определи кой от двата модела ще бъде подходящ за вашите нужди.