Самолети / Хеликоптери

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text]

AIRCRAFT HYDRAVLIC FLUID REMOVER

Препарат за лесно отстраняване на хидравличните течности, различни видове масла, грес и хидрокарбонатни натрупвания върху корпуса, колелата и повърхността на механизмите за дебаркиране на самолетите.

 

AIRCRAFT CLEANER

Концентриран почистващ препарат за екстериор на летателни апарати на водна основа.
Продуктът не съдържа разтворители и е специално създаден по молба на експерти и инженери от гражданската и военна авиация. Високото рН на продукта осигурява мощен и ефикасен почистващ ефект. Препарата не влияе на алуминия, тъй като съдържа специален инхибитор, който дава възможност за безопасна употреба. Като допълнение към тези антикорозионни качества, продуктът е високо оценен от потребителите е авиационната индустрия и осигурява оптимално действие. В зависимост от степента на замърсяване, която трябва да бъде отстранена, Aircraft Cleaner Gel може да бъде разреден с вода. За тежки замърсявания, като масло, горива, въглерод и масло от двигателя и приземяващия механизъм, продуктът може да бъде разреден с вода в съотношение 1:2 (вода), а за основно почистване се препоръчва разтвор 1:20(вода).
Aircraft Cleaner е тестван и сертифициран в САЩ от Боинг и Дъглас. Продуктът е одобрен и в Европа от Airbus Industries
Сертификати:
Boeing spec. – D6-17487 rev.L
Douglas Aircraft – Customer Service Document CSD# 1
AMS 1526 B
Mil-PRF-85570
Airbus AIMS 09-00-002 issue # 1

 

AIRCRAFT CLEANER GEL

Варианта на гел от серията Aircraft Cleaner се използва от екипа по поддръжка за почистване на целия екстериор на летателните апарати. В сравнение с конвенционалните почистващи препарати използвани за почистване на летателните апарати Aircraft Cleaner Gel изисква по-малко продукт и по-малко човешка сила. Продуктът може да бъде използван като разтвор в зависимост от спецификацията на употребата и системата за почистване. Препаратът под формата на гел е създаден за употреба в комбинация  с гел-спрей с ниско налягане за постигане на максимален почистващ ефект.

Гелът също може да бъде приложен ръчно за почистване на малки площи и труднодостъпни места. Характеристиките му са създадени, за да отговорят на специфичните изисквания на експертите по поддръжката за решаване на на проблема с почистването на труднодостъпните места, като долната част на летателния апарат, двигателя, откритата кабина и др. Гелът е направен да бъде „ втъркан” за да проникне в повърхността и после лесно да бъде отстранен след около 5 минуити.

 

ECONOMIC

Почистващ препарат за интериора в самолета включително кожа и текстил. Специално разработен по молба на експерти в сферата на поддръжката на летателни апарати за военни и търговски цели. Препарата не въздейства на алуминия, тъй като съдържа специални инхибитори за безопасно приложение. 100% безопасен за всички видове метали, пластмаси, бои, лакове и др., отстранява грес, масла, гориво, премахва неприятните миризми, прави почистените повърхности антистатични.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]