Сепаратор за свинска тор

СЕПАРАТОР ЗА СВИНСКА И ГОВЕЖДА ТОР

/ ОТДЕЛЯНЕ НА ПУРИНИТЕ ОТ УТАЙКАТА /, С ОПЦИЯ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА АЗОТ, ФОСФОР, КАЛИЙ И ДР., И ПРОИЗВОДСТВО НА БИОГАЗ

Процесът се основава на пълното отделяне на твърдото вещество от течността с помощта на сепаратор под налягане и по-късно процес на центрофугиране на течността, получена в резултат на първото разделяне, с добавяне на подходящи химични продукти за този процес, за да отидете по-късно към етап на електрокоагулация с капацитивно електрооксидиране, по наш дизайн, заедно с електрическото захранване, което доставя необходимия електрически интензитет за правилното функциониране на непрекъснатата система и намаляването на:

▶     Амонячен азот 90% намаление

▶     Намаляване на фосфора 99,8%.

▶     Калий 60% намаление

▶     ХПК намаление от 95%

▶ Твърди вещества в суспензия 99,8% намаление

▶     Елиминиране на миризмата и цвета на кашата.

▶ Електрическите разходи за пречистване на тор от добитък варират в зависимост от неговата проводимост, колкото по-висока е проводимостта, толкова по-ниска е консумацията, но може да се установи площ между 1,7 Kw/M³ и 2,5 Kw/M³.

▶ Течността може да се използва за агрономическа оценка на земите, свързани с фермата за добитък, чрез прилагането й чрез пръскане, капково или масово напояване, а с твърдото вещество може да се извърши процес на сушене и по-късно да се направи органичен тор за културите в зоната.

▶ С намаляването на азотното натоварване в същата степен се получава и намаляване на площите, свързани с животновъдната дейност.

9
1-1
10
7
5
6

СЕПАРАТОР ЗА СВИНСКА ТОР

Вертикални компактни шнекови сепаратори за фермите за свине. Това са сепаратори под налягане и имат намалено натоварване с азот.

 

Тази система е за третиране, възстановяване и отделяне на течната, и твърдата част от свинския тор. Инсталацията може да бъде проектирана за дебит от 1M3/h до 20M3/h . С отвор на мрежата 0.25 мм, колкото по-голям е размерът на мрежата, толкова по-голям е разделителният поток. Ние предлагаме този модел сепаратор, тъй като СЕПАРИРА С ЕФЕКТИВНОСТ 100%, И МОЖЕ ДА РАБОТИ САМ НОЩЕМ БЕЗПРОБЛЕМНО.

Установена е непрекъсната работа с планирани спирания за извършване на минимална поддръжка на инсталацията.


СТРОИТЕЛСТВО:

  • Създаване на зона за твърди вещества, генерирани чрез разделянето, заедно с повдигната зона за позициониране на сепаратора
  • Приемно езерце с размери 6*6*4 и
  • Зона за пречистена течност за нейното съхранение или

използването й за напояване.

СПЕЦИФИКАЦИЯ при Воден поток на третиране между 8м3/ч Воден поток на третиране между 8м3/ч

Отвор на решетката 0,25 Дължина на ситото 2х500мм Диаметър 2х150 мм

Патентована диафрагма от технополимер, подсилена със стоманена сърцевина с различни налягания. Разположение на сондата за откриване на твърдо вещество. Сито тип Джонсън със самопочистваща се хидравлична конструкция, подсилена със стоманени профили с висока якост. Специален шнек от подсилен технополимер.

Мотор- редуктор с мощност 4 Kw, 380V 50Hz IP 55 клас F B5.

Сито   и   тръби            от            неръждаема            стомана            AISI            304L,            чисти            и декапирани заварки.

Спирали на шнековия транспортьор от специален полимер със стомана

Специална потопяема помпа-мелачка, за прехвърляне на свинска тор от басейна към сепаратора 2,2 kw.

Електрическо табло за работа на сепаратора.

▶ ТЕЗИ СЕПАРАТОРИ МОГАТ ДА СЕ ДОСТАВЯТ КАКТО С ДОЗИРАНЕ НА КОАГУЛАНТ И ФЛОКУЛАНТ, И БЕЗ ДОЗИРОВКА.

▶ Тези сепаратори са подходящи за разделяне на тор от свине, тъй като конструкцията им означава, че ВИНАГИ ИЗТИЧА В ТВЪРДО и НИКОГА ТЕЧНО състояние през изходната зона за твърдо вещество , както се случва с други сепаратори.

СЕПАРАТОР ЗА ГОВЕЖДА ТОР

Предлагаме и сепаратор за говежди тор, в който твърдото вещество след отделянето му може да се използва като постеля за млечни крави, тъй като излиза с много ниска влажност.

Течността може да се използва за агрономическа оценка на земите, свързани с фермата за добитък, чрез прилагането й чрез пръскане, капково или масово напояване.

unnamed-2
8-1
7-1
6-1
dfsadas
dsaasdwq