Хранително-вкусова промишленост – продукти

SANIPOWER

Продукт за периодично почистване на санитарните помещения – плочки, мивки, вани. Отстранява лесно котлен камък и ръжда. Има антибактериално действие, оставя свеж аромат и придава блясък на почистените повърхности. Начин за употреба: В зависимост от степента на замърсяване може да използвате препарата неразреден или в съотношение до 1:50. Да не използва върху повърхности неустойчиви на киселини. Не смесвайте с други почистващи препарати, съдържащи хлор.

 

FLOORSHINE

Специално разработен за почистване на твърди гланцирни повърхности, поддържа гланца. При използване на неподходящи препарати с течение на времето лъскавите повърхности се матират. Подходящ за ръчно и машинно почистване. Начин за употреба: В зависимост от степента на замърсяване може да използвате разреждане от 1: 50 до 1:200.

Схема за разреждане в  5 литра вода:

Замърсяване* Силно Нормално Слабо
Дозировка 1:30 1:100 1:200
Продукт 150 ml 50 ml 25 ml

 

 

 

FLOORCLEANER pH: 12

Високо концентриран продукт за индустиално приложение.  Безопасно може да се използва при всякакви методи за почистване: почистване под високо налягане, ръчно или машинно.

Начин за употреба:

В зависимост от степента на замърсяване се използва разрежданеот 1:30 до 1:100. При машинно почистване 1:200.

Схема за разреждане в  5 литра вода:

Замърсяване  Силно  Средно  Слабо  Машинно
Дозировка  1:30  1:50  1:100  1:200
Продукт  150 м.  100 м.  50 м.  25 м.

HANDCLEANER NON WATER pH: 9.5

За дезинфекция на ръце в хранително-вкусовата промишленост, без изплакване. Втривайте енергично от 3 до 5 мл. от гела в продължение на 30 секунди. Унищожава бактериите и бързо се изпарява от кожата. Съдържа съставки, които позволяват непрекъснатата употреба на продукта и поддържат кожата в отлично състояние.

 

CLEANER & DESINFECTOR pH: 9.5

Комбинирано средство за почистване (с обезмасляващ ефект) и дезинфекция. За употреба върху всякакъв вид повърхности, съоръжения и материали, които влизат в контакт с хранителни продукти и течности, също и за санитарни помещения. Не уврежда боядисани и лакирани повърхности, пластмаса или алуминий. Почиства в дълбочина. Биоразградимост > 90% Evolution Test EOCD 301b.
Използва се концентрация от 0,5 до 1%. Достатъчно време за контакт на препарата с повърхността е 5 минути за осигуряване на изпълнението и на двата процеса – почистване и дезинфекция. Продукта е подходящ за машинно и ръчно почистване. Третираните повърхности, материали и уреди с Cleaner & Desinfector трябва да се изплакнат с чиста вода след времето за въздействие.

 

ALCALIN MOUSANT EXTREEM pH 13

Силно пенлив алкален препарат, особено ефективен за отстраняване на мазнини. За приложение в хранително-вкусовата промишленост, в съответствие с концепцията НАССР. Подходящ за почистване на грилове, фурни, скари. Съдържа специални съсътавки, които предпазват каналите от осапунване и запушване. Подходящ за употреба чрез машини под налягане, пароструйки, включително и за почистване на атмоси.

В зависимост от степента на замърсяване се използва неразреден или като разтвор с концентрация от 1:10 до 1:100. Повишаването на температурата ускорява процеса на почистване.

 

МULTICLEAN

Универсален продукт за почистване на интериора – прозорци, огледала, плочки, ламинат, пластмаса, лакирани дървени повърхности и др. Разработен като продукт на алкална основа и притежава киселинност 9.0 рН – единици.

Начин за употреба: В зависимост от степента на замърсяване може да използвате препарата неразреден или в съотношение до 1:100. за измиване на стъкла разреждането е 1:100. Схема за разреждане в 5 литра вода:

Замърсяване* Силно Нормално Слабо
Дозировка 1:20 1:50 1:100
Продукт 250 мл 100 мл 50 мл