Хранително вкусова промишленост, хотели, ресторанти, СПА центрове

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text]

SANIPOWER

Продукт за периодично почистване на санитарните помещения – плочки, мивки, вани. Отстранява лесно котлен камък и ръжда. Има антибактериално действие, оставя свеж аромат и придава блясък на почистените повърхности. Начин за употреба: В зависимост от степента на замърсяване може да използвате препарата неразреден или в съотношение до 1:50. Да не използва върху повърхности неустойчиви на киселини. Не смесвайте с други почистващи препарати, съдържащи хлор.

 

FLOORSHINE

Специално разработен за почистване на твърди гланцирни повърхности, поддържа гланца. При използване на неподходящи препарати с течение на времето лъскавите повърхности се матират. Подходящ за ръчно и машинно почистване. Начин за употреба: В зависимост от степента на замърсяване може да използвате разреждане от 1: 50 до 1:200.

Схема за разреждане в  5 литра вода:

[fusion_table]

Замърсяване* Силно Нормално Слабо
Дозировка 1:30 1:100 1:200
Продукт 150 ml 50 ml 25 ml

 

 

[/fusion_table]

 

FLOORCLEANER pH: 12

Високо концентриран продукт за индустиално приложение.  Безопасно може да се използва при всякакви методи за почистване: почистване под високо налягане, ръчно или машинно.

Начин за употреба:

В зависимост от степента на замърсяване се използва разрежданеот 1:30 до 1:100. При машинно почистване 1:200.

Схема за разреждане в  5 литра вода:

[fusion_table]

Замърсяване  Силно  Средно  Слабо  Машинно
Дозировка  1:30  1:50  1:100  1:200
Продукт  150 м.  100 м.  50 м.  25 м.

[/fusion_table]


HANDCLEANER NON WATER pH: 9.5

За дезинфекция на ръце в хранително-вкусовата промишленост, без изплакване. Втривайте енергично от 3 до 5 мл. от гела в продължение на 30 секунди. Унищожава бактериите и бързо се изпарява от кожата. Съдържа съставки, които позволяват непрекъснатата употреба на продукта и поддържат кожата в отлично състояние.

 

CLEANER & DESINFECTOR pH: 9.5

Комбинирано средство за почистване (с обезмасляващ ефект) и дезинфекция. За употреба върху всякакъв вид повърхности, съоръжения и материали, които влизат в контакт с хранителни продукти и течности, също и за санитарни помещения. Не уврежда боядисани и лакирани повърхности, пластмаса или алуминий. Почиства в дълбочина. Биоразградимост > 90% Evolution Test EOCD 301b.
Използва се концентрация от 0,5 до 1%. Достатъчно време за контакт на препарата с повърхността е 5 минути за осигуряване на изпълнението и на двата процеса – почистване и дезинфекция. Продукта е подходящ за машинно и ръчно почистване. Третираните повърхности, материали и уреди с Cleaner & Desinfector трябва да се изплакнат с чиста вода след времето за въздействие.

 

ALCALIN MOUSANT EXTREEM pH 13

Силно пенлив алкален препарат, особено ефективен за отстраняване на мазнини. За приложение в хранително-вкусовата промишленост, в съответствие с концепцията НАССР. Подходящ за почистване на грилове, фурни, скари. Съдържа специални съсътавки, които предпазват каналите от осапунване и запушване. Подходящ за употреба чрез машини под налягане, пароструйки, включително и за почистване на атмоси.

В зависимост от степента на замърсяване се използва неразреден или като разтвор с концентрация от 1:10 до 1:100. Повишаването на температурата ускорява процеса на почистване.

 

МULTICLEAN

Универсален продукт за почистване на интериора – прозорци, огледала, плочки, ламинат, пластмаса, лакирани дървени повърхности и др. Разработен като продукт на алкална основа и притежава киселинност 9.0 рН – единици.

Начин за употреба: В зависимост от степента на замърсяване може да използвате препарата неразреден или в съотношение до 1:100. за измиване на стъкла разреждането е 1:100. Схема за разреждане в 5 литра вода:

[fusion_table]

Замърсяване* Силно Нормално Слабо
Дозировка 1:20 1:50 1:100
Продукт 250 мл 100 мл 50 мл

[/fusion_table]

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]