Чиста вода в басейна с една капсула! AquaSmarter се грижи за басейна без химикали и разходи за електричество

Представете си да плувате в басейн, пълен с бутилирана вода – това чувство ще е ежедневие за вас, ако поддържате чистотата на вода- та във вашия басейн с новата капсула AquaSmarter Blue Genie.

С нея вече не е нужно да купувате скъпи химикали, да се притеснявате от разходите за електричество или за състоянието на помпата и филтъра. Специалната капсула не изисква почти никакви допълнителни разходи и гарантира изключително лесна поддръжка.

Трябва само да поставете AquaSmarter Blue Genie при скимерите и след две седмици ще имате перфектна вода без химикали. След 12 месеца употреба единственото нещо, за което трябва да помисли- те, е да смените капсулите.

Технологията AquaSmarter е изключително проста и изисква минимална поддръжка. Научни изследвания доказват, че сребърните и медните йони унищожават всички бактерии и спори, които обичайно се развиват в изкуствените корита, включително и резистентните към хлора. Тази технология е идеална там, където е необходима постоянна дезинфекция срещу бактерии и вируси.

Капсулата AquaSmarter може да е окомплектувана с магнит, който разрушава калциевата молекула. Така ще се избягва натрупването на котлен камък по тръбите и повърхностите.

AquaSmarter Blue Genie вече се използва в хиляди плувни басейни в целия свят. AquaSmarter намира перфектно приложение за басейни, джакузита и фонтани.

КАК ДЕЙСТВА

AquaSmarter е йонизираща капсула на базата на 5 химични елемента (мед, сребро, паладий, цинк и въглерод), кои- то генерират положително заредени сребърни и медни йони в момента, в който поставите капсулата във во- дата. Положително заредените йони ще се свържат с отрицателно заре- дените алги, ще ги унищожат и няма да позволят развитието на нови.

 

Здраве с помощта на 5 химични елемента

 • Мед – премахва и предпазва развитието на алги и бактерии
 • Сребро – унищожава вирусите Цинк – контролира нивото на мед
 • във водата
 • Въглерод – предпазва от окислява- не медта (CuO2)
 • Паладий – действа като катализа- тор

Приложение:

 • Плувни и минибасейни Питейна вода
 • Лодки, каравани, бутилиране на вода и др.
 • Хотели, болници (профилактика срещу легионела)
 • Премахване на алги
 • Рибарници, аквариуми, фонтани и др. Третиране на дизелово гориво Третиране на мляко (студена пас-
 • тьоризация), плодови сокове и концен- трат и т. н.

AQUASMARTER M75

С AquaSmarter М75 ще приготвяте чиста вода за пиене у дома и ще получите ефекта на „живата вода”. Тя успешно убива вируси, бактерии и гъбички. Положително заредените йони ще се свържат с отрицателно заредените алги, ще ги унищожат и няма да позволят развитието на нови. По същия начин се унищожават бактерии, вируси и се коагулират метали като желязо и манган. Обработената с AquaSmarter вода има свойството да хидратира всяка една клетка от организма, „подмладява” кръвта, стимулира физиологическите процеси в организма, увеличава количеството на белтъците в кръвта и т. н.