AquaSmarter

ПЕРФЕКТНА ВОДА, ПОСРЕДСТВОМ 5 ХИМИЧНИ ЕЛЕМЕНТА

Най-лесната, най-сигурната и най-здравословната алтернатива за употреба на химичните елементи

Приложение:

Питейна вода
Яхти, каравани, бутилиране на вода и др
Плувни басейни и Джакузи
Хотели, болници
Премахване на алги
Третиране срещу легионела
Птицеферми
Третиране срещу легионела
Третиране на дизелово гориво (Хидрокарбонатни Микроорганизми)
Третиране на мляко (студена постьоризация), Плодови сокове и концентрат, и т.н.

Технологията AquaSmarter е открита от д-р Стефан Вердън. Тя се базира на използването на пет химични елемента: мед, сребро, паладий, цинк и въглерод. Ролята на петте елемента:

  • Мед – премахва и предпазва развитието на алги и бактерии
  • Сребро – унищожава вирусите
  • Цинк – контролира нивото на мед във водата
  • Въглерод – предпазва от окисляване медта (CuO2)
  • Паладий – действа като катализатор

Водата, която ще се обработва преминава през специално проектирана капсула, съдържаща петте химични елемента. Те активират и контролират действието на медните и сребърните йони във водата. Научни изследвания доказаха, че сребърните и медни йони унищожават Cryptosporidium, E-coli, Coliforms, Pseudomonas, Legionella, както и много други видове бактерии и спори, включително и резистентните към хлора. Тази техника за дезинфекция на вода е перфектна там където е необходима постоянна дезинфекция срещу бактерии и вируси.

Капсулата AquaSmarter може да бъде доставена с магнит, който разрушава калциевата молекула. Резултат: По-малко натрупване на котлен камък по тръбите и повърхностите.

Как действа?

AquaSmarter е йонизираща капсула на базата на 5 химични елемента /мед, сребро, паладий, цинк и въглерод/, които генерират положително заредени сребърни и медни йони в момента, в който поставите капсулата във водата. Положително заредените йони ще се свържат с отрицателно заредените микроорганизми, ще ги унищожат и няма да позволят развитието на нови.

За плувни басейни

Представете си да плувате в кристално чиста вода – това чувство ще изпитате с капсулата AquaSmarter Blue Genie. С минимална поддръжка, по-дълъг живот за помпата и филтъра, никакви разходи за електричество, ще спечелите завистта на Вашите съседи. Просто поставете AquaSmarter Blue Genie при скимерите и след две седмици ще имате перфектна вода без химикали. След 12 месеца употреба единственото нещо, за което трябва да помислите е да поставите нови капсули.
AquaSmarter Blue Genie вече се използва в хиляди плувни басейни в целия свят. AquaSmarter намира перфектно приложение за басейни, джакузи и фонтани.
Здравословната дезинфекцирана вода без химикали, оказва благотворно влияние върху здравето на хората и животните
Резултат от едногодишни тестове проведени в птицеферми в Бенелюкс с капсулите AquaSmarter

  • В сравнение с химическо третиране имаме смъртност от 1,2% при нормална смъртност в Бенелюкс от 3%
  • Беше постигнато увеличение на теглото с 6%
  • В две ферми с по 100 000 птици едната с AquaSmarter, а другата с хлор за 42 дни с AquaSmarter птиците тежаха 2,7 кг, а с хлора 2,5 кг. При изкупна цена от 0,8 евро на килограм печалбата във фермата с AquaSmarter е с 16.000,- евро повече
  • Освен това във фермата с AquaSmarter поради по-ниската смъртност са отгледани 2000 пилета повече