Scalebuster – Декалцификатор

Иновативен подход към кондиционирането на водата

Предотвратява котлен камък и корозия. Намалява разходите, поддръжката и употребата на химикали.

ION ScaleBuster е доказана технология за кондициониране на вода за общо тръбопроводно, отоплително и водопроводно оборудване, уреди и оборудване за обработка.

Проектирана за промишлени, търговски и общински приложения, патентованата електростатична технология на ION ScaleBuster работи ефективно и ефикасно – без химикали, захранване или движещи се части. Хидродинамичните условия, налични по време на работа, принуждават утаяването на кристали във водата.

Този процес предотвратява образуването на котлен камък и корозия и позволява на водата да абсорбира котлен камък, който вече е прикрепен към вътрешните повърхности на тръбите и оборудването.

 

Щракнете върху видеоклипа по-долу, за да видите как работи ScaleBuster:

Система за пречистване на вода EnviroTower:

Решението за пречистване на водата в охладителната кула EnviroTower оптимизира енергийната и водната ефективност, като същевременно минимизира въздействието върху околната среда. Охладителните кули представляват до 30% от общия енергиен бюджет на сградата и 50% от използваната вода.

Решението EnviroTower помага на търговски, институционални и индустриални съоръжения значително да намалят разходите си за охлаждане.